Stroom En Gas Vergelijken

Met onze energievergelijker kunt u simpel verschillende leveranciers van gas en stroom vergelijken op basis van prijsprijs per maand, contractduur, duurzaamheid en het energietarief. Wanneer u uw jaarverbruik in de buurt heeft kunt u deze ook invoeren, hiermee zal u een uitstekend beeld krijgen van de kosten per maand bij uw eventuele nieuwe energieleverancier, zoals bij Stroom En Gas Vergelijken.

[su_button color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” title=”Stroom En Gas Vergelijken”]VERGELIJK NU ENERGIEAANBIEDERS – KLIK HIER![/su_button]

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een besparende deal heeft gevonden kunt u deze simpel via de tool afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier van energie flink verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s schelen. De uitgaven aan energie bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u eenvoudig de kosten van meer dan 15 leveranciers.

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste leverancier te vinden? En dat u daardoor veel uitgaven aan energie kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks veel geld besparen. Via onze website kunt u energieleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de voordeligste energieleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkortingen, kosten en andere kosten.

 • Slechts enkele minuten werk.
 • Overstappen is simpel.
 • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken levert geld op! Ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen nieuwe prijzen. Echter, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u voordeel mee halen door elk jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste tarieven die de energieleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is soms mogelijk dat een contract bijvoorbeeld voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u op onze website simpel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieleveranciers kunt u onder andere rekening houden met de volgende factoren;

 1. Kosten voor energie.

Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is ook interessant om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vast tarief betaalt u de volledige periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.

 1. Extra kosten

De netwerkkosten en kosten voor vastrecht kunnen differentiëren per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in prijs uitmaken. Bekijk om die reden zo vaak mogelijk wat de gemiddelde maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.

 1. Speciale acties

De energiemarkt is erg competitief, daarom gebruiken veel leverancier kortingsacties om klanten te vinden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager tarief of een ander presentje!

 1. Duurzaamheid van de geleverde energie.

Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook direct een zicht in hoe duurzaam de energieleverancier is! Bekijk het hier en maak direct een energievergelijking.

 1. De duur van de overeenkomst.

Energiecontracten lopen normaal gesproken één, drie of 5 jaar, al zijn er vandaag de dag ook overeenkomsten voor twee of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Check ook wat anderen over een gas- en stroomleverancier denken! Op onze website kunt u een reviews lezen over uw leverancier van gas en licht.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u tarieven voor energie gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele kosten voor energie. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere tijd, bijvoorbeeld 1 of 3 jaar. Variabele tarieven voor energielevering kunnen elke 31 dagen, per kwartaal of per half jaar veranderen. Zo profiteert u dus van dalingen in de prijs maar kunt u ook meer betalen als de energietarieven stijgen.

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u efficiënt geld besparen. Bijna alle gezinnen kunnen besparen door te wisselen, en in veel gevallen tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en elektriciteit is de onlangs best wel in prijs omhoog gegaan.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de afrekening ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen best snel oplopen. Jaarlijks betaalt u voor stroom gemiddeld al gauw €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor licht heeft dit over het algemeen te maken met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter.

Energietarieven vergelijken en besparen

Klanten die bijna nooit overstappen kunnen flink besparen door te [wisselen van leverancier. Als u al langer klant bent bij een leverancier van gas en licht betaalt u waarschijnlijk te veel voor uw gas en stroom en liggen de prijzen voor gas en licht gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 besparen!

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpel en snel onder andere energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Om de vergelijking te maken kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevens berekent de energievergelijker binnen real time de beste contracten voor energie! Wanneer een energieleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

 

Stappen energievergelijker

 1. Vul uw postcode in om de beschikbare gas- en stroomleveranciers te vinden.
 2. Geef uw metertype aan en type huis.
 3. Vul het aantal bewoners van uw huishouden in.
 4. Wanneer u uw exacte jaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze ook toevoegen.
 5. Kies de gewenste duur van het contract en duurzaamheid.
 6. Klik op ‘Start met vergelijken’.
 7. Vergelijk de voordeligste deals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld te krijgen van de deal
 8. Klik op aanvragen om uw contract af te sluiten!

Stroom En Gas Vergelijken

Overstappen van gaslicht

Voldoende reden om over te stappen van gaslicht. Toch? Wanneer u ook wilt overstappen dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze energievergelijker. Zo weet u exact wat u voor gas en elektriciteit gaat afdragen. Na het invoeren van uw basisgegevens ziet u direct welke leverancier van gas en licht het goedkoopste is. Daarnaast kunt u nog filteren op basis van bijvoorbeeld contractduur, duurzaamheid en leverancier. Wanneer u een keus hebt gemaakt kunt u het contract afsluiten in onze vergelijker of via de website van de gas- en stroomleverancier. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Na uw bedenktijd zal uw nieuwe leverancier van gas en licht uw huidige leverancier opzeggen. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Zelf hoeft u enkel eenmalig uw meterstanden door te geven. Verder wordt alles geregeld! Wanneer alles is geregeld ontvangt u vanzelf bericht van uw nieuwe leverancier. Zo eenvoudig is het, klik hier als je meer wilt weten over Stroom En Gas Vergelijken!

[su_button color=”#ffffff” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” title=”Stroom En Gas Vergelijken”]VERGELIJK NU ENERGIEAANBIEDERS – KLIK HIER![/su_button]

Alle artikelen over Stroom En Gas Vergelijken

[su_posts posts_per_page=”7″ order=”desc” orderby=”rand”]

Scroll to top